31 jan. 2011

Just nu...

Dansen är mitt liv
Knäna är min svaghet
Tiden är min fiende
Sömnen min räddning

Frågor?

(Trött nu!!!)

30 jan. 2011

Smittsamt?

Det går nog någon märklig sjuka nu... Jag kan inte ens stå still på tunnelbanan! Har man då dansat för mycket, eller kanske för lite?
Published with Blogger-droid v1.6.5

Hu!

Bland det värsta som finns är människor som tror sig veta mest, bäst och allt. Inte heller kan de lyssna på andras åsikter och tankar. Att människan sedan inte heller kan föra i foxen gör att det blir ännu värre. Fy fan!
Published with Blogger-droid v1.6.5

27 jan. 2011

Förvånande?

Tänk att stål kan vara så mysigt!!!
Published with Blogger-droid v1.6.5

25 jan. 2011

Efterlängtad smak med minnen

Efter en blåsig friluftsdag i skidbacken med korvgrillning och en eftermiddag med uppsatsskrivning har jag nu bäddat ner mig i soffan med min sour cherry-julklappsöl från Prag. Minnena från resorna till sydligare breddgrader låter sig inte stoppas.

Vid min första resa till Prag fick jag smak av denna gudasända dryck. Då var den underbar, mörk, syrlig och söt med en smak av mogna körsbär. En flytande efterrätt! Att restaurangen bedrev eget bryggeri och sällskapet var några av mina bästa vänner, gjorde ju inte upplevelsen sämre...

Idag är ölen ljusare, surare, utan smak av körsbär, men god. Det är då lätt att konstatera att tjeckisk öl ska drickas i Tjeckien med nära vänner.

Slutsats - Jag måste åka till Prag igen (ett snöfritt Prag)

24 jan. 2011

Bortbytingar återlämnas

Min kropp verkar bestå av två varelser som lever sitt eget liv.

Ibland går de i dvala och gör inte så mycket väsen av sig. Men ibland vaknar de till liv och gör sig åter påminda. Med stor vilja gör de klart för mig att de inte alls vill vara med längre, att de inte alls vill sitta kvar. Med influensaliknande symtom försöker de slita sig från min kropp och de verkar inte alls nöjda med sin instängda plats. Varma, spända, febriga, svulna, explosiva, ömma, tunga, känsliga...

Inte kan väl något som med så mycket kraft försöker fly, vara mitt eget kött och blod!? Någon måste ha placerat dem hos mig... Men nu vill jag faktiskt ha tillbaka mina egna!

Så du trollpacka, som stulit mina bröst - Ge mig mina tillbaka!